Somfy

Automatische raamdecoratie en gordijnen voor binnen en buiten

Advies over Somfy

Elektrische zonwering van Somfy kopen in de regio Nunspeet, Harderwijk en Ermelo

Dagelijks werken 400 Somfy ingenieurs aan nieuwe oplossingen om jouw comfort en veiligheid in huis te optimaliseren. Zo kun je de gordijnen automatisch sluiten en de luiken elektrisch bedienen. Maar Somfy gaat verder. Er is inmiddels een app voor mobiele telefoon of tablet. Met Somfy Smarthome kun je op afstand heel veel zaken bedienen, onder meer je zonwering. Kom voor meer informatie langs bij Verdouw Wonen & Slapen in Nunspeet.

Somfy verhoogt veiligheid en comfort in je huis

Somfy verzorgt bedieningen en sensoren voor buitenzonwering, elektrische motoren, rolluiken, raamdecoratie, gordijnen, tuinhekken, garagedeuren en verlichting in je huis.

Het bedrijf zet zich in voor de optimalisatie van veiligheid en comfort in jouw woning. Denk hierbij aan automatische binnen- en buitenzonwering, beveiliging, toegang en smart home.

Somfy begon ooit in Frankrijk maar is inmiddels in zestig landen te vinden, zo ook in Nederland bij Verdouw Wonen & Slapen.

Benieuwd naar wat automatische zonwering voor jou kan betekenen? Kom dan langs. We laten je graag de mogelijkheden zien in onze winkel.

Elektrische buiten zonwering

Door de zonwering van Somfy regel je temperatuur, lichtinval en zelfs de akoestiek in je woning. En waarom elektrisch? Vanwege het gemak en de comfort. Je hoeft er geen stap voor te verzetten als je dat niet wil. Zelfs bediening vanaf je telefoon of tablet is mogelijk.

Meer weten over de mogelijkheden voor je ramen of in je tuin om bijvoorbeeld zonlicht tegen te houden? We laten je in onze showroom in Nunspeet graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Elektrische raamdecoratie kopen in Gelderland

Met de zonwering van Somfy zet jij een eigen sfeer en stijl neer in je woning. Binnen de raamdecoratie kun je kiezen uit vouwgordijnen, plissés, rolgordijnen en jaloezieën. Of je nou een modern of klassiek interieur hebt, bij Verdouw Wonen & Slapen vind je zeker iets dat bij jouw inrichting past.

Alle zonwering is elektrisch. Handig omdat de koordjes niet in de knoop kunnen raken en extra veilig omdat er geen optrekkoordjes aan hangen. Zeker ideaal voor hoge ramen.

De elektrische gordijnen zijn ook te koop in verschillende uitvoeringen: met eenvoudige plooi, licht doorlatend of volledig verduisterend.

We informeren en je graag over de verschillende soorten en stijlen binnenzonwering.

Gemakkelijke bediening van je elektrische zonwering met Somfy Smarthome

Met je smartphone of tablet gemakkelijk en op afstand je zonwering bedienen? Dat kan dankzij de Somfy Smarthome. Gebruikers die dit systeem kopen krijgen een box van Tahoma. Met een app op mobiele telefoon of tablet ben je klaar om je gordijnen of luiken op afstand te bedienen.

Ook kun je bepaalde acties op tijd of omstandigheden instellen. Zo kunnen de luiken opengaan zodra je moet opstaan of kan de zonwering reageren op de hoeveelheid zonlicht. 

Er zijn diverse scenario's in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat als je het huis verlaat de deuren automatisch op slot gaan en de gordijnen sluiten.

We laten je in de winkel graag zien wat de mogelijkheden zijn met Somfy Smarthome.

Verdouw Wonen & Slapen is jouw Somfy specialist

De Mooiste Woonwinkel van Gelderland

Verdouw Wonen & Slapen is dé Somfy specialist van Gelderland. Wij hebben een groot assortiment Somfy buitenzonwering, elektische zonwering, rolluiken, raamdecoratie en meer! In onze showroom in Nunspeet kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook