Silvan

Je eigen kast creëren met Silvan

Ontdek de collectie in de winkel

Een slaapkamerkast van Silvan samenstellen in de regio Nunspeet, Harderwijk en Ermelo

Het kastenprogramma Silvan maakt het mogelijk om in een paar stappen een complete slaapkamerkast samen te stellen. Ook bij Verdouw Wonen & Slapen is dit kastenprogramma beschikbaar en kun je jouw ideale kast op maat laten maken. Eén van de voordelen van een slaapkamerkast op maat is dat je hierdoor optimaal gebruik maakt van de ruimte die je hebt. Ook kan de kast op deze manier perfect aansluiten op jouw woonstijl en wensen. Onze interieurspecialisten staan voor je klaar met inspiratie en advies.

Je eigen stijl creëren met Silvan materialen

Als je hebt bepaald hoe groot de kast moet worden, hoe de indeling wordt en hoe het front er uit komt te zien, is het tijd om het front in te vullen qua materiaal en kleur. Maak je keuze uit spiegel, hout, een uni kleur of een combinatie. Kom je er niet uit? Wij helpen jou graag met het samenstellen van jouw droomkast!

Benut jouw ruimte optimaal met een kast op maat van Silvan!

Natuurlijk hangt de grootte van jouw nieuwe kledingskast af van de ruimte die je beschikbaar hebt. Vaak komt de kledingskast in de slaapkamer te staan, maar deze kan ook in een tweede (slaap)kamer terechtkomen. Bij het samenstellen van een kast is het fijn om advies te krijgen van een interieurstyliste of verkoper, bijvoorbeeld over de grootte  of de samenstelling van de kast.

Onze specialisten staan graag voor je klaar om jou te helpen met het samenstellen van een kast met het veelzijdige kastenprogramma Silvan.

Kwaliteit staat centraal bij het kastenprogramma Silvan

Binnen het kastenprogramma Silvan kun je kiezen uit veel opties. Zo kies je bijvoorbeeld of je spiegeldeuren wilt of niet en welke kleuren en verlichting passen bij jouw wensen. Ook hier kunnen onze medewerkers je adviseren. Verder ben je op het gebied van kastindeling of bijbehorende nachtkastjes bij ons ook aan het juiste adres. Kom snel langs in onze winkel in Nunspeet voor het beste advies.

Kastprogramma Silvan geeft jou een ruim keuze in het samenstellen van jouw kast

Elegante zweefdeurkasten met bijna onbeperkte combinatiemogelijkheden, een ruime keus aan uitvoeringen, decors en glas- en spiegeldeuren: met het kastprogramma Silvan is het allemaal mogelijk. Maak de kast compleet met diverse handige kastaccessoires en functionele verlichting!

Inspiratie nodig? Onze stylisten staan voor je klaar in onze winkel.

Wil je ook een kast op maat? Plan een afspraak!

Laat je onder het genot van een kopje koffie uitgebreid voorlichten voor langdurig plezier! Naast een uitgebreide collectie kasten, kun je bij ons ook terecht voor je complete slaapkamer. Ook op het gebied van kastindeling of bijbehorende nachtkastjes ben je bij ons aan het juiste adres.

Verdouw Wonen & Slapen, jouw Silvan specialist

De Mooiste Woonwinkel van Gelderland

Verdouw Wonen & Slapen is dé Silvan specialist van Gelderland! Samen met jou kijken we graag hoe we met het Silvan kastenprogramma de ideale kast op maat voor jouw ruimte kunnen ontwerpen. De koffie staat klaar in onze showroom in Nunspeet.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook