NLslaapt

Comfortabel slapen met NLslaapt

Kom naar de winkel

NLslaapt bedden en boxsprings kopen in de regio Nunspeet, Harderwijk en Ermelo

Comfortabel slapen of gewoon lekker liggen is mogelijk op de boxsprings, bedden en matrassen van NLslaapt. Onze collectie staat voor vakmanschap en heeft hoge kwaliteitsnormen. Dat zie en voel je.

Alle NLslaapt slaapkamermeubelen zijn leverbaar in diverse afmetingen, materialen, uitvoeringen en kleuren.

We staan voor je klaar om je deskundig te adviseren en nodigen je graag uit om zelf het comfort en de luxe van NLslaapt te ervaren in onze showroom in Nunspeet.

De eindeloze mogelijkheden van NLslaapt

Naast bedden, boxsprings en matrassen heeft NLslaapt ook andere meubels om jouw slaapkamer helemaal compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan draai- en schuifdeurkasten, nachtkastjes, dekbedden en hoofdkussens. Bekijk het lookbook en doe alvast wat inspiratie op!

Kom naar de showroom in Nunspeet en ervaar het zelf!

Schuifdeurkasten van NLslaapt

Schuifdeurkast Sevilla is bijzonder mooi, praktisch ingedeeld en in diverse afmetingen en kleuren leverbaar. Deze kast Sevilla biedt alle mogelijkheden om jouw kleding kreukvrij op te hangen en overzichtelijk kleding en textiel op te bergen. Een prachtige kast, zeer solide met soepel lopende deuren en softclose afsluiting, voor jarenlang plezier.

Onze deskundige slapenadviseurs staan in onze winkel in Nunspeet voor je klaar om je te helpen bij het inrichten van jouw ideale slaapkamer en je wegwijs te maken bij de eindeloze mogelijkheden.

Plan een afspraak met ons in en we houden onze tijd voor jou vrij!

Comfortabele boxsprings van NLslaapt

Uiterst comfortabel slapen en relaxen op een originele Torino boxspring van NLslaapt! De Torino boxsprings zijn van de hoogste kwaliteitsklasse, de massief houten frames hebben houten tandverbindingen, zo stevig dat er maar vier poten per box nodig zijn, voor een fraai, zwevend effect. De meest luxe afwerking en stoffering in de mooiste bekledingstoffen.

De boxsprings en matraskernen zijn allemaal voorzien van staalband, de onderzijde van de onderbox is opengewerkt zodat de topklasse vakmanschap en afwerking duidelijk zichtbaar zijn.

Kom gerust proefliggen in onze showroom in Nunspeet.

Verdouw Wonen & Slapen, jouw NLslaapt specialist

De Mooiste Woonwinkel van Gelderland

Verdouw Wonen & Slapen is de NLslaapt specialist van Gelderland. Wij voeren een ruim assortiment NLslaapt banken, stoelen, tafels, dressoirs en zoveel meer. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Nunspeet naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook