Nolte

Verrijk je slaapkamer

Kom testen

Bedden en slaapkamerkasten van Nolte in de regio Nunspeet, Harderwijk en Ermelo

Nolte combineert comfort en design bij bedden en slaapkamerkasten. Ben je op zoek naar een nieuwe slaapkamer of wil je ideeën opdoen? Kom dan eens langs bij ons in Nunspeet en bekijk de Nolte collectie. Ook voor een opgeruimde slaapkamer heeft Nolte de oplossing. Met behulp van de vele handigheidjes wordt jouw kledingkast een hele opgeruimde kast waar ook je schoenen, riemen en andere accessoires handig in passen.

Solide slaapkamers, kasten, bedden met veel handigheidjes

Creativiteit, design en functionaliteit in de slaapkamer. Nolte maakt dit mogelijk.

De betrouwbaarheid van zijn kast- en slaapkamerprogramma's staat hoog in het vaandel bij Nolte Möbel. Niet enkel als het gaat om productkwaliteit, maar ook om de bereidheid om voor jou klaar te staan.

De bedden, slaapkamers, kasten en accessoires worden milieuvriendelijk vervaardigd. Al het hout heeft FSC-keurmerk. Met Nolte kun je een slaapkamer maken die bij jou past en helemaal op maat is. En met de uitgebreide collectie aan accessoires blijven jouw kasten opgeruimd!

Kom kijken bij Verdouw Wonen & Slapen. Wij adviseren je graag!

Nolte kasten, bedden, commodes en slaapkamers

Bij ons in Nunspeet vind je Nolte kast- en slaapkamerprogramma's. De kasten zijn verkrijgbaar in vele kleuren, hoogtes, breedtes en op maat. Ook is er keuze uit kasten met een draai- of zweefdeur. 

De commodes zijn ook leverbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Daarnaast worden er bedden van Nolte verkocht. Kies het bed dat het beste bij jou past.

Nolte maakt ook slaapkamerprogramma's in verschillende stijlen. Zo ben je in één keer klaar!

Kom kijken en laat je inspireren voor je slaapkamer!

Handige opbergkasten

Verdouw Wonen & Slapen helpt je graag bij het samenstellen van jouw optimale kast. Nolte heeft hiertoe een keur aan accessoires ontwikkeld.

Een greep uit de accessoires voor in je kledingkast:

  • lades
  • inzetelementen voor lades, om de lades in vakken te verdelen
  • extra planken
  • binnenspiegel
  • schoenenrek
  • allerlei soorten haken en handigheidjes voor bijvoorbeeld je riem, tassen enzovoort
  • textielboxen
  • verlichting

 

Ook zijn er accessoires verkrijgbaar om je commode handig in te delen. Creëer helemaal de kast die bij jou past.

Nolte design slaapkamermeubels

Nolte combineert design en comfort. Het Duitse familiebedrijf werd in 1955 opgericht. Inmiddels exporteert het bedrijf de slaapkamerproducten naar meer dan 46 landen en werken er zo'n 500 medewerkers.

Nolte stelt de wensen van de klant centraal en draagt bij aan de creatieve en intuïtieve vormgeving van jouw leefomgeving.

Benieuwd naar het assortiment van Nolte? Kom dan eens langs in onze showroom in Nunspeet.

De Mooiste Woonwinkel van Gelderland

Verdouw Wonen & Slapen is jouw Nolte specialist

Verdouw Wonen & Slapen is dé Nolte specialist van Gelderland. Wij hebben een grote collectie Nolte kasten, commodes, bedden, slaapkamers en meer! In onze showroom in Nunspeet kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook