Pullman

Het beste slaapcomfort met Pullman bedden van Verdouw Wonen & Slapen

Ik wil advies over Pullman

Pullman boxsprings en matrassen kopen in de regio Nunspeet, Harderwijk en Ermelo

Pullman garandeert kwaliteit, dat bewijst de 25 jaar garantie die je op iedere boxspring krijgt. Maak het af met een heerlijk matras en comfortabele topper voor een heerlijke nachtrust. Eersteklas comfort dankzij de originele en ongeëvenaarde pocketvering.

Boxsprings van Pullman bij Verdouw Wonen & Slapen

Een Pullman boxspring is om van te dromen! Geniet iedere nacht weer van heerlijk comfort en optimale ontspanning met een vaste of verstelbare Pullman. De twee delen van het bed draai je eenvoudig uit elkaar om de vloer schoon te maken.

Ontspannend en handig!

Pullman matrassen en toppers in de regio Nunspeet, Harderwijk en Ermelo

Pullman matrassen en toppers staan voor luxe. Met maar liefst zeven comfortzones biedt de Pullman Silverline collectie optimaal slaapplezier. Doe er nog een (chique) schepje bovenop met één van de bijzondere Goldline matrassen. Werk het geheel af met een Pullman topper en je kunt weer jaren genieten van jouw nachtrust.

Compleet Pullman bed bij Verdouw Wonen & Slapen in Nunspeet

Zoek in één keer jouw perfecte bed bij elkaar in onze uitgebreide showroom. Pullman biedt ook diverse kant-en-klare bedden met de mooiste designs, luxe stoffen en nette afwerking.

Wij adviseren je graag. De koffie staat klaar in Nunspeet!

Voor al jouw Pullman in de regio Nunspeet, Harderwijk en Ermelo

Boxsprings
Matrassen
Toppers
Complete bedden

slaapadvies

Verdouw Wonen & Slapen, jouw Pullman specialist in de regio Nunspeet, Harderwijk en Ermelo.

Verdouw Wonen & Slapen is dé Pullman specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Pullman boxsprings, matrassen, toppers en complete bedden. Wij kijken graag samen met jou in onze showroom in Nunspeet naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook