Bonaparte

Geef een trendy draai aan jouw interieur

Advies over Bonaparte

Bonaparte tapijt in de regio Nunspeet, Harderwijk en Ermelo

Bij Verdouw Wonen & Slapen draait het om jou en jouw behoeften, we hebben het immers over jouw thuis. Maatwerk is daarom belangrijk en met tapijt van Bonaparte is dat mogelijk. Onze adviseurs helpen jou de combinatie te maken tussen comfortabel wonen, een sfeervol interieur en milieuvriendelijke materialen. Kom langs in onze winkel in Nunspeet.

Voor elke kamer een Bonaparte

Wij helpen je bij het kiezen van een stijlvol tapijt voor in de volledige kamer, als vloerkleed bij een zithoek of op de trap. Combineer jouw favoriete kleuren, milieuvriendelijke materialen en comfort in de mooiste tapijten van Bonaparte. De koffie staat klaar!

Bonaparte vloerkleed op maat

Benieuwd over het effect van een Bonaparte vloerkleed in jouw woonkamer? Je kunt de ruimte in een spreekwoordelijke handomdraai warmer en zachter maken. Wij helpen je jouw oog voor detail te laten zien met een sierlijk afgewerkte tapijtrand. Of combineer de kleuren uit je interieur in één tapijt.

Voor elke kamer Bonaparte

Combineer jouw favoriete kleuren, comfort en milieuvriendelijke materialen in de mooiste tapijten van Bonaparte!

Bonaparte kamerbreed tapijt

Maak van jouw huis een thuis met de trendy tapijten van Bonaparte. Of je nu houdt van een romantische stijl of de voorkeur geeft aan grafische prints. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Vintage collectie? De naam van de collectie spreekt voor zich: het tapijt heeft een vintage look met vervaagde klassieke dessins die vernieuwend zijn voor kamerbreed tapijt. De Vintage collectie omvat verschillende patroongroepen: Hint of Colours, Tone in Tone en Shades. Wil je meer weten over de Vintage collectie? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Bonaparte? Wij adviseren je graag!

Verdouw Wonen & Slapen, jouw Bonaparte specialist in de buurt

De Mooiste Woonwinkel van Gelderland

Verdouw Wonen & Slapen is dé Bonaparte specialist van Gelderland. Wij hebben een ruime keuze in Bonaparte tapijt, vloerkleden op maat en meer! In onze showroom in Nunspeet kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis. Is de keuze gemaakt? Dan leggen wij jouw tapijt perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook