Forbo

Novilon: een unieke vloer van Forbo

Advies over Novilon

Novilon vloer kopen in Nunspeet

Forbo Flooring B.V. produceert en levert wereldwijd vloeren voor de projecten- en de consumentenmarkt. Forbo onderscheidt zich met de merken Marmoleum (mileuvriendelijk lineoleum), Novilon (dempend vinyl) en Allura (PVC-stroken).

Ook Verdouw Wonen & Slapen verkoopt Forbo vloeren. Heb jij interesse in een vloer van lineoleum, vinyl of PVC met een lange levensduur? Bezoek dan de winkel en bekijk het grote assortiment.

Een Novilon vloer van goede kwaliteit die bij jouw wensen past

De vloeren van de merken Marmoleum, Novilon en Allura van Forbo zijn gemaakt met groene energie. Deze vloeren maken van jouw kamer een stijlvolle ruimte.

Elke vloersoort heeft zijn eigen kwaliteiten: milieuvriendelijk, stilte, een robuuste uitstraling. Dus er is altijd een vloerbedekking die bij jouw wensen past.

Forbo maakt producten die van Hollands design en kwaliteit zijn. Daarnaast staat milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel bij Forbo voor het produceren van de vloeren.

Benieuwd? Kom kijken in onze winkel in Nunspeet.

Stil in huis met een Novilon vloer

Het merk Novilon van Forbo is een vloer gemaakt van vinyl.

Novilon vloeren zijn een beetje verend en voelen niet koud aan. Een vloer van Novilon staat bekend als zeer geluiddempend. Door deze vloer wordt het stiller in huis. Veel stiller dan wanneer er laminaat ligt. Een Novilon vloeer heeft weinig onderhoud nodig. Er is keuze uit vier stijlen: beton, hout, abstract en vtwonen.

De voordelen van Novilon op een rijtje:

  • sterk geluiddempend
  • warm
  • weinig onderhoud
  • kan in combinatie met vloerverwarming
  • krult en krimpt niet
  • vier stijlen

 

Andere Forbo vloeren bij Verdouw Wonen & Slapen

Marmoleum
Allura

Verdouw Wonen & Slapen is jouw Novilon specialist

De Mooiste Woonwinkel van Gelderland

Verdouw Wonen & Slapen is dé Novilon specialist van Gelderland. Wij hebben een grote collectie Novilon en meer! In onze showroom in Nunspeet kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis. Is de keuze gemaakt? Dan leggen wij jouw Novilon vloer perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook