Metropool

Ervaar de luxe Metropool boxspring collectie

Ontdek de collectie

Boxsprings van Metropool kopen in de regio Nunspeet, Harderwijk en Ermelo

Waan jezelf in een luxe hotel in een wereldstad, liggend op een boxspring van Metropool! Oorspronkelijk waren boxsprings bedoeld voor optimaal comfort in luxe hotels, maar tegenwoordig kan iedereen thuis genieten van een heerlijke boxspring. En door de korting van de Metropool boxsprings wordt dat nog eenvoudiger. De kortingen op Metropool boxsprings kunnen bij ons oplopen tot wel €700,-!

Kom de Metropool collectie exclusief testen in onze winkel in Nunspeet.

Ontdek de boxsprings van Metropool

Wij hebben de Metropool boxsprings uit onze collectie zorgvuldig geselecteerd. We informeren je graag over de voordelen van de verschillende boxspring en helpen je bij het kiezen van de boxspring die het beste bij jouw wensen past. Je kan van ons betrokken en persoonlijk advies verwachten.

De beste kwaliteit boxspring en Nederlands fabricaat

De unieke Metropool boxspring collectie is in Gelderland exclusief bij ons verkrijgbaar. De Metropool collectie van Nederlands fabricaat bestaat uit elektrische boxsprings en vaste boxsprings. Kies je voor Metropool boxsprings, dan kies je voor de beste kwaliteit.

Om de beste slaapervaring helemaal compleet te maken, krijg je een gratis radiografische afstandsbiedingen en unieke anti-slip bij aankoop van een Metropool boxspring. Er voor ieder wat wils met een ruime keuze uit verschillende hoofdborden en moderne stoffen!

Een elektrische of vaste boxspring van Metropool

De Metropool collectie bestaat uit vaste en elektrische boxsprings.

Een vaste boxspring
Een vaste boxspring bestaat uit een frame en een bodem waarop een matras is geplaatst. Deze opbouw zorgt voor een optimale vering, wat zorgt voor comfort en ondersteuning. Een boxspring biedt tevens een ventilerende werking door de dubbele matrassen.

Elektrische boxspring
Een elektrische boxspring is op verschillende posities in hoogte verstelbaar, zoals het voet-, been-, rug- of hoofdgedeelte. Daardoor wordt het wel heel comformtabel een boek lezen, TV kijken of lekker ontbijten in bed.

Ben je benieuwd welke boxspring het beste bij jouw wensen past? Kom bij ons langs. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Tips: een kleine slaapkamer én een boxspring

Wil je graag jouw slaapkamer inrichten met een Metropool boxspring, maar ben je bang dat je slaapkamer hierdoor (te) klein wordt? Geen zorgen! Met deze tips kun jij jouw slaapkamer groter laat lijken, waardoor een boxspring prima past.

  1. Kies voor een kast met zweef/schuifdeuren en benut de hoogte van jouw slaapkamer door de kast tot aan het plafond te laten reiken. Kies daarbij voor één of meerdere spiegeldeuren en plaats deze op een plek waar het daglicht in de spiegel wordt weerkaatst.
  2. Zorg voor verlichting op meerdere plekken in je slaapkamer, zo ontstaan er geen donkere hoeken. Denk bijvoorbeeld aan aan kastverlichting én aan spotjes (die je ook op een spiegel kunt richten voor extra effect).
  3. Houd het aantal kleuren in je kamer beperkt. Kies bijvoorbeeld voor één lichte hoofdkleur en een accentkleur. Als je de kledingskast in dezelfde kleur als je muur koopt of verft, dan valt de kast minder op en wordt het geheel rustig. Kies voor een lichte vloer, dat zorgt voor een ruimtelijk effect.

Kom de Metropool boxsprings uitproberen

Wil jij ook heerlijk naar dromenland op een fantastische boxspring van Metropool? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw slaapkamer? Wij raden je aan om eens bij ons in Nunspeet te komen proefliggen! Neem van te voren de afmetingen van je slaapkamer op, zo weet je of jouw favoriete boxspring in je slaapkamer past en kunnen wij je goed adviseren. 

Verdouw Wonen & Slapen is jouw Metropool specialist

De Mooiste Woonwinkel van Gelderland

Verdouw Wonen & Slapen is dé Metropool specialist van Gelderland. Wij hebben een grote collectie vaste en elektrische boxsprings van Metropool! In onze showroom in Nunspeet kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook