Forbo

Marmoleum: een unieke vloer van Forbo

Advies over Marmoleum

Forbo marmoleum vloer kopen in de regio Nunspeet, Harderwijk en Ermelo

Wereldwijd produceert en levert Forbo Flooring B.V. vloeren voor de projecten- en de consumentenmarkt. Forbo onderscheidt zich met de merken Marmoleum (mileuvriendelijk lineoleum), Novilon (dempend vinyl) en Allura (PVC-stroken).

Ook wij hebben Forbo vloeren in het assortiment. Ben jij op zoek naar een vloer van lineoleum, vinyl of PVC met een lange levensduur? Bezoek de winkel en bekijk het grote assortiment.

Een vloer van uitstekende kwaliteit die bij jouw wensen past

De merken Marmoleum, Novilon en Allura van Forbo zijn vloeren gemaakt met groene energie. Deze vloeren zorgen voor een stijlvolle ruimte van jouw kamer.

Elke vloersoort heeft zijn eigen kwaliteiten: milieuvriendelijk, stilte, een robuuste uitstraling. Dus er is altijd een vloerbedekking die bij jouw wensen past.

Forbo vervaardigt producten die van Hollands design en kwaliteit zijn. Daarnaast heeft Forbo voor het produceren van vloeren milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Heb je interesse? Kom langs bij ons in Nunspeet.

Milieuvriendelijke Marmoleum vloer

In Gelderland verkopen wij Marmoleum. Marmoleum is een soort linoleum. Deze vloerbedekking kun je ook een 'groene' vloer noemen. Het is voor 97% van natuurlijke materialen gemaakt, zoals vlas, lijnzaadolie, jute en hars.

Marmoleum heeft een levensduur van wel dertig jaar en is daarna te recyclen tot energie, meer energie dan dat het productieproces kostte. Tevens kan het goed tegen een stootje.

Marmoleum is verkrijgbaar in veel dessins en kleuren. Er is altijd een vloer die bij jou past.

Voordelen van Marmoleum op een rijtje:

  • Mileuvriendelijk
  • Sterk
  • Lange levensduur
  • Veel mogelijkheden qua uiterlijk

 

Andere vloeren van Forbo bij Verdouw Wonen & Slapen

Novilon
Allura

Verdouw Wonen & Slapen is jouw Marmoleum specialist

De Mooiste Woonwinkel van Gelderland

Verdouw Wonen & Slapen is dé Marmoleum specialist van Gelderland. Wij hebben een grote collectie Marmoleum en meer! In onze showroom in Nunspeet kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis. Is de keuze gemaakt? Dan leggen wij jouw Marmoleum vloer perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook