Parade

Van natuurtinten tot vrolijke kleuren

Advies over Parade

Tapijt van Parade kopen in de regio Nunspeet, Harderwijk en Ermelo

Parade tapijt is er voor elk interieur en ieder doel. Van een kamerbreed tapijt, een warm vloerkleed op maat tot tapijt op de trap. Prettig voor de akoestiek in huis en comfortabel aan de voeten. Bij Parade mag je ook nog eens rekenen op veilig recyclebare producten! Met eigen ogen ervaren? Kom naar Verdouw Wonen & Slapen in Nunspeet.

Verdouw Wonen & Slapen voor stijlvol Parade tapijt

Parade tapijt past in elk interieur. Van vrolijke kleuren in een kinderkamer tot natuurtinten in een woonkamer. Of je nu zoekt naar een eenvoudig te onderhouden vloer of een extra zacht tapijt. Kom naar onze showroom in Nunspeet en we adviseren je graag!

Parade vloerkleed op maat

Een Parade vloerkleed op maat helpt je een grote kamer af te kaderen. Wij adviseren je graag over de juiste maten en sfeervolle designs. Ga je liever voor een tapijt met een stijlvol afgewerkte rand? Of durf jij verschillende kleuren in een tapijt te combineren?

Tapijt van vloer tot trap

Een goede vloer is de basis van je woning. Kies uit de meest uiteenlopende tapijten voor iedere kamer en trap of stel een vloerkleed op maat samen. Comfortabel en ideaal als je de akoestiek in je woning wilt verbeteren. Wij helpen je graag de beste optie te vinden uit de oneindige mogelijkheden. Kom kijken bij ons in de showroom in Nunspeet.

Verdouw Wonen & Slapen is jouw Parade specialist

De Mooiste Woonwinkel van Gelderland

Verdouw Wonen & Slapen is dé Parade specialist van Gelderland. Wij hebben een groot assortiment Parade tapijt, vloerkleden, tapijt voor trappen en meer! In onze showroom in Nunspeet kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Parade in de regio Nunspeet, Harderwijk en Ermelo bij Verdouw Wonen & Slapen

Kamerbreed tapijt
Vloerkleden op maat
Tapijt voor trappen

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook