Silvana

Met Silvana begint jouw heerlijke nachtrust

Ontdek de collectie

Silvana dekbedden en kussens kopen in de regio Nunspeet, Harderwijk en Ermelo

Silvana kussens en dekbedden voor slaapcomfort om van te dromen. Samen met fysiotherapeuten ontwikkeld om jou een heerlijke nachtrust te geven. Kom je kijken naar de ruime collectie in onze winkel in Nunspeet?

Heerlijk slapen met Silvana kussens

Silvana kussens variëren van stevig tot extreem zacht en alles wat daar tussenin zit. Optimale ondersteuning voor nek en hoofd in welke houding je ook slaapt. Zo vul je een goed bed en matras aan met een comfortabel kussen. Ook wanneer je last hebt van een huisstofmijtallergie zijn de kussens geschikt!

Wij hebben de complete Silvana collectie in huis!

Silvana dekbedden

De Puur natuur collectie van Silvana dekbedden is gemaakt van volledig natuurlijke materialen. Met de Anti allergisch varianten ben je zeker bestand tegen huisstofmijt. Hebben jij en je partner andere temperatuurvoorkeuren of schommelt jouw lichaamstemperatuur? Ga dan voor Climate control dekbedden. De luxe van hoogwaardig witte eendendons met het Downafresh® hygiënelabel vind je in Silvana Royale.

Bekijk de Silvana collectie bij Verdouw Wonen & Slapen

De uitgebreide collectie kussens en dekbedden heeft zeker iets wat aansluit bij jouw wensen. Onze adviseurs helpen je graag met goede producten voor de perfecte nachtrust. Ervaar het zelf in onze showroom in Nunspeet.

Verdouw Wonen & Slapen is jouw Silvana specialist

De Mooiste Woonwinkel van Gelderland

Verdouw Wonen & Slapen is dé Silvana specialist van Gelderland. Wij hebben een groot assortiment Silvana kussens, dekbedden en meer! In onze showroom in Nunspeet kijken wij graag samen naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook