Eettafel Jur, uitschuifbaar in Nunspeet

Eettafel Jur, uitschuifbaar
Vanaf € 2.529,00

Eettafel Jur uitschuifbaar bij Nlwoont is een moderne eettafel met een keramische blad en stalen tafelpoten. Deze materialen zijn onverwoestbaar en dus maak je met deze eettafel van NLwoont een duurzame keuze. Daarom is het wel zo fijn dat je deze uitschuifbare tafel op veel onderdelen naar jouw woonstijl kunt aanpassen. Naast de lengte- en breedtemaat van de uitschuifbare eettafel heb je bij NLwoont ook de keuze uit 2 hoogtes en kies je de kleur van het tafelblad en tafelpoten van eettafel Jur. Het dunne tafelblad van gelaagd glas met daarop keramiek is volledig hitte- en krasbestendig.

Verrassende bonus: door de combinatie van glas en keramiek werkt eettafel Jur geluidsabsorberend. Trek het onderstel uit en klap het vlinderblad uit, zo verleng je het keramische tafelblad eenvoudig tot een maximum van 300 cm (afhankelijk van de door jou gekozen lengtemaat).

Online zijn beperkte mogelijkheden getoond, maar wil jij deze moderne eettafel Jur naar jouw wensen samenstellen, alle opties bekijken of heb je behoefte aan persoonlijk advies, neem dan contact op met of bezoek een verkooppunt met NLwoont-collectie.

Meer informatie
Shopable Nee
Eenheid stuks
Merk NLwoont
Kleur Multi
Bezorgkosten 35
Materiaal tafelblad Keramiek
Materiaal tafelpoot Metaal
Prijs getoond model 3449
Uitvoering getoond model Tech ceramic, 200 x 100, uitschuifbaar

Nog geen resultaten