Boxspring Torino GO Vlak in Nunspeet

Boxspring Torino GO Vlak
Vanaf € 1.299,00
Afspraak maken

Torino Go Vlak van NLslaapt is een boxspring in Scandinavisch comfort; een boxspring, gestoffeerde matras en oplegmatras, helemaal compleet! Het hoofdbord is speciaal ontworpen voor deze boxspring met een extra solide constructie. Het totale pakket van boxspring, matras en oplegmatras biedt u een ontspannen ligcomfort en uitstekende ondersteuning. Daarbij is de boxspring Torino Go optimaal geventileerd en biedt een aangenaam koel en fris slaapklimaat. De boxspring Torino Go met 7 zone pocketveringmatrassen is snel leverbaar, we monteren deze graag voor u.

Torino Go is helemaal compleet: Hoofdbord Go, Bonellvering Boxsprings, Pocketvering matras 320m2 met 7 zones, Topper Home HR, Luxe zwarte driehoek poten.

 

Online zijn beperkte mogelijkheden getoond, maar wil jij boxspring Torino Go vlak kopen bij NLslaapt, alle mogelijke opties zien of persoonlijk advies krijgen? Neem dan contact op met of bezoek een verkooppunt met de NLslaapt-collectie. Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt via Verkooppunten.
Meer informatie
EAN 9810013144124
Merk NLslaapt
Kleur Multi
Bedbodem Vlak