Boxspring Skyline 26 Vlak in Nunspeet

Boxspring Skyline 26 Vlak
Vanaf € 2.395,00
Afspraak maken

De Skyline collectie van NLslaapt wordt vervaardigd van de beste stoffen en materialen, de kwaliteit en afwerking zijn van het hoogste niveau. Skyline boxsprings worden gemaakt in Nederland, een complete boxspringlijn met vlakke (niet verstelbare) boxspring en elektrisch verstelbare boxsprings. Perfect gestoffeerd, sublieme afwerking, een bed voor eindeloos genieten! Robuust, sterk, topklasse in kwaliteit maar vooral een plaatje om te zien. Verrijk uw leven en uw slaapkamer met een originele Skyline boxspring, wij adviseren u graag over de mogelijkheden die praktisch onbeperkt zijn.

Complete Boxspring Skyline 26 bestaat uit: Hoofdbord Atlanta, pocketboxspring Skyline 26 cm dik en voorzien van anti-slip. Pocketmatras Skyline 300 veren/m² CF, 7-zones. Luxe topper Coolplus HR 3D Breeze met gratis Coolplus tijk welke zorgt voor een optimale vocht en warmteregulatie, van ca. 8 cm dik.

 

Online zijn beperkte mogelijkheden getoond, maar wil jij een Skyline boxspring kopen bij NLslaapt, alle mogelijke opties zien of persoonlijk advies krijgen? Neem dan contact op met of bezoek een verkooppunt met de NLslaapt-collectie. Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt via Verkooppunten.

Meer informatie
EAN 9810013094108
Merk NLslaapt
Kleur Multi
Bedbodem Vlak